molusk o misär i hjärteroten

Personalfest igår. En smula stolt över att jag gick hem tidigt eftersom jag skulle upp vid sju. Har väl aldrig hänt tidigare. Måste erkänna att det var rätt skönt att vakna fräsch. Hade det faktiskt riktigt kul. Skulle ha åkt in till stan med Oksana, Izabella och Mona ikväll men det blev inget av det. Det här med att det blir pannkaka av mina planer, oavsett om de är stora eller små, är väl nåt jag börjar lära mig att tackla. Händer ju alltför ofta så det om nåt har man väl vant sig vid. Men saknaden tär fortfarande hål på mig. Kommer aldrig att vänja mig vid den känslan. Den kommer att bita sig fast i hjärteroten för evigt. Gro sig starkare för var dag. Nog om det, skulle ju egentligen bara lägga upp bilden, skriva nåt lättsamt och snajsigt, för att koncentrera mig på ett bättre inlägg imorrn när klockan inte stirrar elakt på mig och ropar; GÅ OCH LÄGG DIG DITT DUMMA VÅP! 




 

Min chef Kjell, som är något på lyset, demonstrerar hur han ska hämta mig, Oksana och Izabella från krogen på cykel. Fyra mil av trampande, tack o lov blev det inte av;-)


civilisation

Har varit till den stora staden med min kollega Oksana. Lite kina-käk, lite shopping. Havf förtröstan, pippi-klänningen fick inte följa med hem, fel färg. Hade helst haft en skrik-gul. Kom hem med proppfull mage, tre tishor och två nagellack. Söndag kl 22.30 skall det målas naglar för kung och fosterland! Upplysningsvis kan jag ju inte ha målade naglar när jag jobbar, vilket jag gör större delen av mitt vakna liv. Jobbar alltså.

Skönt att se lite folk och bränna lite stålars för omväxlingsskull.





So long tjing tjong!


21 dagar kvar till S.A!

Ytlighetens tornado

Lite mer vinster från Tradera. Tidsfördriv nummer ett numera. Grämer mig dock över en förlorad auktion av en Peak Gortex jacka och en svart/rosa löpartröja från Craft. Men...man ska inte hänga läpp över det, jag är ju inte alls matrialistisk. Oooh nej då. Har fått sånt jävulsk dille på Tishor(läs T-shirts). Väntar med spänning på en Tisha med texten "Glöm päls, odla skägg". Dessutom går jag helt besööörk(galen) om dessa nämnda tishor är i ekologisk bomull.



Annars förgylls dagarna med ytlighet...ytlig musik utan innebörd, ytlig läsning utan mening, ytlig filmtittning med helt meningslöst innehåll(Hallpass). Förresten såg jag en intressant Afrikansk/schweizisk film i natt om en kvinna som flyttade till Afrika för att bo i bushen med sin krigarafrikan och hans klan. Måste bara googla hela internet för att försöka få tag på filmtiteln, missade början. Men Hallpass, jag blir illamående. Inte bara på budskapet filmen ger utan på han, skådisen, med penis-näsan. Dryge fanskap. Visst hade jag ett val att stänga av men jag hade inte så mycket bättre för mig. Kan vara nyttigt att se lite skit mellan varven så man därefter kan uppskatta det som är bra.

Hur ska jag stycka upp den här texten då? Allt hänger ju ihop. Jodå nu så...att...eeh...blir själv allergisk när man ska läsa något som står i en enda stor klump.


Fick förresten stående ovationer för min älggryta idag på jobbet. Tipptopp.


Trots all ytlighet lyckas jag ändå "känna in" en jävla massa känslor i praktiskt taget allt. Nu vill jag hem.

Ville egentligen bara skriva för att alla andra gör det, alla andra är ju så produktiva med fina texter eller bilder. Man får ju sån dära...vad heter det nu då...PRESTATIONS ÅNGEST;) Nääärå, men är det verkligen någon som läser? Ni är ju dåliga på att kommentera;) Appropå det så var jag tvungen att ta bort ett par kommentarer, blev så naket och avslöjat. Fast...så är ju mina texter också. Gjorde det lite i panik utifall att fel ögon skulle läsa det. Inget illa ment.




25 dagar kvar till S.A!

Trip-prepping

Lite nya inköp inför resan. En Peak performance light micro zip och nya vandringsskor som förhoppningsvis inte gör mig till Fröken klumpfot. Köpte ett par Adidas GTX först men var inte riktigt nöjd. Provar istället dessa Asics GTX. Gotta love Tradera! Splitternytt, bara provat och har inte direkt gjort några stora hål i plånboken.

words












RSS 2.0