Karma´s a bitch

Imorgon bär det av hem till Sverige igen. Med SJ till Kiruna och sedan vidare med flyg till Arlanda. Läste precis på SJs hemsida att tåget ”kan” vara inställt och det ”kanske” blir ersatt med buss. Att sen ta sig vidare i Kiruna till flygplatsen kan bli en mera knepigt. Flygbussarna går ”ibland”...

 

Jag har konstant otur när jag reser, KONSTANT verkligen. En kär gammal vän till mig sa att det har med karma att göra. Så jag kollade upp det...och det är definitvit en hel buddistisk vetenskap.

 

”Människan skördar det den har sått, både i ens tidigare liv och under det pågående jordelivet”

 

Så...jag har väl gjort något fruktansvärt i mitt förra liv. Tänker vara pessimistiskt tills jag står på tröskeln i Ölboms och kramar om min ylande hund. För att inte tala om min underbara Svägerska o brorsdotter som ska hämta mig på Arlanda! Vet en blond skruttunge som kommer att flyga i famnen på mig! Underbara Salma! Jag längtar så det värker i mitt skruttiga hjärta efter min Mor där hon kommer för att krama mig i hennes raggiga röda fleecetröja o foppatofflor. Pappa sen då, han är nog den första som hälsar, genom fönstret till kontoret, som man passerar i trappan på väg upp till ytterdörren. Sen hör man ”Buuuuuugsy Lisa is hoooooome”. Det är Far min som ropar på byrackan.

 

Önskedröm som sagt. Kanske blir julen tillbringad i ett skabbigt hotellrum i Kiruna. Vad vet jag. Pessimist var namnet! Karma´s a bitch;)


RSS 2.0