skruvad vardag

Just another day at work






Haft en hel hög med spektakulära filmupplevelser. Finns ju inte så mycket annat att fördriva tiden med. Det har jag nämnt förr va? Första tecknet på gaggighet är ju när man börjar upprepa sig och ens nära och kära nickar i samförstånd, "ja jo ja...mmm...vi vet...jo du nämnde det...hm...host host".
 Hjärnverksamheten har mjuknat ihop till en oooey gooey slisk smet.

Frozen river - Medelålders kvinna boendes i någon slags trailerhus. Blir övergiven av sin man. Inga pengar. Inget jobb. Hungriga barn. Börjar smuggla människor. Åker in i finkan. Slagsmål med någon slags canadensisk småtjyv.

The holding - Kvinna i yngre medelåldern. Lever med sina två barn på en gård med kossor. Inga pengar. Slitsamt liv. Tog livet av sin man för att han kladdade på dottern. Herr Psykopat(fängelsekompis till pappan) gör entré. Himla massa slagsmål. Mamma och döttrar dumpar Herr Psykopat i koskits-samlaren.

Once were warriors - Kvinna(medelålders igen) med en hög ungar samt en man med humörsvängningar och flink till att använda sin stora näve. Behöver väl knappt nämna att även de är fattiga. Speglar livet som Mauri på Nya Zeeland. Vet inte hur pass realistisk den är.

X - lite för skruvad för min smak. Lyxprostituerad vs gatuhora. Lite väl mycket kvinnomisshandel, men TJOHO de kommer igen. Kvinnor med stilettklackar kan både springa och sparkas. Dock vaknade jag upp under natten skrikandes för att jag tyckte mig se en av skådespelarna(den otäcka manliga puckot som vill ta kål på flickorna eftersom de hade "sett" för mycket) stå i dörröppningen. Mindre kul.


Igår provade vi förresten Kungskrabba med spaghetti och pesto. Uuuuunderbart delikat! Kanske lite som att äta rysk kaviar på knäckemacka, men ibland måste man ju tjusa till vardagsmaten för att få det lite guldigt i tillvaron. För övrigt var dagen helt åt helvete so to say.

Jahaja, solen skiner. Ska man något vettigt utav den här dagen kanske?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0